OPINA! Tu pots millorar l’educació!

El Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i de la ciutadania de Manlleu que promou la participació i el treball conjunt per millorar l’educació de la ciutat. El PEC dissenya i impulsa diferents projectes educatius, entenent l’educació al llarg i a l’ample de la vida i sempre amb una perspectiva de “ciutat educadora”.

Si en vols saber més pots fer un cop d’ull al tríptic explicatiu sobre el PEC.

En aquests moments, el PEC està definint quins han de ser els reptes educatius dels propers anys. Aquesta enquesta, adreçada a la ciutadania de Manlleu, ens permetrà conèixer la teva opinió sobre l’educació a la ciutat i obtindrem informació que ens serà de molta utilitat per ser debatuda i prioritzada en el proper Fòrum Educatiu Local, que tindrà lloc durant la tardor del 2022.

L’enquesta és totalment anònima i trigaràs només uns 5 minuts en fer-la.

 

MOLTES GRÀCIES PER FER-NOS ARRIBAR LA TEVA OPINIÓ I AJUDAR-NOS A MILLORAR L’EDUCACIÓ DE MANLLEU!

info pec.JPG

Més informació sobre el PEC

Enquesta 

  • Quins tres dels següents temes que et proposem és el que més et preocupa/interessa, en clau educativa?

    Pots seleccionar i respondre una, dues o tres de les següents preguntes:

  • Abans d’acabar, et volem fer algunes preguntes de context:

  • 4. T’identifiques com a ...?

  • 5. Quina edat tens?

  • 6. Formes part d’alguna entitat de Manlleu?

  • * Camps obligatoris

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Ajuntament de Manlleu, CIF P0811100G, amb adreça plaça Fra Bernadí, 6, tel. 938506666, protecciodedades@manlleu.cat . Pot contactar amb el Delegat de protecció de dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat

Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Les dades obtingudes en el procediment d’inscripció que s’obtinguin en la prestació del servei es tractaran només per a la finalitat de la sol·licitud

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

El tractament de les dades es porta a terme per a la prestació dels serveis en compliment d’una missió d’interès públic.

A qui es comuniquen les dades?

Les dades no es comuniquen a terceres persones.

Quant de temps conservarem les dades?

Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per oferir el servei. S’eliminaran seguint el procediment reglamentari que regeix per a les administracions públiques.

Quins drets existeixen en relació al tractament de les dades?

Qualsevol persona té el dret a saber d’on s’han obtingut les dades, en el cas que no s’hagin proporcionat directament, la finalitat a les que es destinen i les cessions que s’hagin efectuat o es prevegin efectuar. De manera general les lleis reconeixen a les persones interessades el dret a accedir a les seves dades, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir i no hi hagi obligació de conservar-les. En determinades circumstàncies els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, dret que li atorga el control d’aquestes dades principalment de cara a corregir tractaments inadequats i presentar reclamacions en defensa dels seus drets.

Com es poden exercir o defensar els drets?

Podeu consultar tota la informació a  http://www.manlleu.cat/protecciodades


logo pec sq.jpg

"Vols sumar-te al PEC Manlleu i ajudar-nos a impulsar una ciutat educadora? Si vols participar en algun dels espais o tens algun dubte o suggeriment, contacta'ns a través dels nostres perfils de xarxes socials o a educacio@manlleu.cat"