Projecte Educatiu de Ciutat | Espais participatius
21296
page-template-default,page,page-id-21296,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Grup Impulsor:

Espai de debat, reflexió i treball obert, format per ciutadans i ciutadanes de Manlleu. S’encarrega de l’impuls als projectes del PEC, de la seva difusió, de la dinamització de la participació i de la preparació del Fòrum Educatiu Local.

 

Grup Motor:

Espai de treball tècnic i polític. S’ocupa també de l’impuls del PEC, de fer-ne el seguiment i de donar el suport necessari per a la implementació dels projectes i per a la realització del Fòrum Educatiu Local.

 

Grups de treball:

Espais oberts de debat, reflexió i disseny de projectes i accions en base als reptes del PEC prioritzats. Estan formats per ciutadania a títol individual, representants d’entitats, centres educatius, personal tècnic local,… en funció del projecte.

 

Comissió Política:

Espai format pels representants electes de Manlleu. S’encarrega també de fer un seguiment del PEC i dels projectes que es realitzen.

 

Fòrum Educatiu Local:

Jornada anual oberta a tota la ciutadania de Manlleu i d’altres municipis. Espai de reflexió, formació i debat sobre el PEC, i de priorització sobre els reptes i projectes que es volen seguir treballant el següent curs.