INICI / Notícies

30/10/2020

Primera sessió telemàtica del consistori infantil de Manlleu 2020-2021

Com cada any i una vegada iniciat el curs escolar, la regidoria de Participació Ciutadana constitueix el Consell Municipal de la Infància.

A mitjans d’octubre es va fer la primera sessió amb els nous regidors i regidores infantils que enguany constituiran el Consell Municipal de la Infància de Manlleu 2020-2021.

En aquesta sessió de constitució,  en línia a causa de la Covid-19, es van fer les presentacions dels nous regidors i regidores i la regidora de Participació Ciutadana, Núria Martínez, els va donar la benvinguda i els va demanar la seva implicació i col·laboració en els encàrrecs i les tasques que aniran fent durant aquest curs.

Recordem que els regidors infantils són alumnes de 6è de primària de les escoles de Manlleu.

Aquest grup de regidors i regidores han començat amb moltes ganes d’aportar opinions i idees i portar-les a terme durant el seu mandat. En aquesta sessió se’ls va fer ja un encàrrec, pensar com hauria de ser la imatge o logotip del Consell Municipal de la Infància de Manlleu. Se’ls va avançar també que enguany se’ls demanarà treballar un tema que també es treballa en el marc del PEC, el Projecte Educatiu de Ciutat, caldrà analitzar des del seu punt de vista què és el que educa i què no educa a Manlleu.

consistori-infantil-manlleu.jpg

Comparteix