INICI / Notícies

10/11/2022

Manlleu recupera el Fòrum Educatiu Local per treballar de forma conjunta i participativa en els reptes de la ciutat

La cinquena edició del Fòrum, la primera després de la pandèmia, se celebrarà el proper dissabte 19 de novembre i comptarà amb una ponència del mestre jubilat Miquel Casanovas i diverses dinàmiques participatives

El proper 19 de novembre, el Museu del Ter acollirà la cinquena edició del Fòrum Educatiu de Manlleu, el gran espai de participació del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) del municipi. Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, el PEC Manlleu torna a organitzar aquesta jornada oberta a tota la ciutadania, que servirà per reflexionar sobre les necessitats educatives del municipi i valorar i prioritzar quins seran els reptes i projectes que es volen treballar en els propers quatre o cinc anys.

L’acte comptarà amb la conferència “Educació, construir plegats el camí de la igualtat”, a càrrec de Miquel Casanovas, mestre jubilat amb una llarga trajectòria en la formació d’adults i el foment de la convivència i les relacions veïnals. A continuació, es donaran a conèixer els resultats de la diagnosi socioeducativa duta a terme en els darrers mesos, així com els reptes educatius sorgits d’un procés participatiu que ha reunit opinions de col·lectius i ciutadania a títol individual. Amb tota aquesta informació sobre la taula, es crearà una dinàmica participativa que permetrà validar, prioritzar i concretar els reptes educatius del futur més immediat i els projectes que es prepararan per fer-ne front.

El Fòrum comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, el regidor d’Educació, Rafa Cuenca, i la directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix. L’acte començarà a les 9:00h i es tancarà a les 13:25h.

Per participar al Fòrum Educatiu de Manlleu, cal inscriure’s al web pec.manlleu.cat/forum. Per a una millor organització de l’acte, es recomana que les inscripcions es facin fins aquest dimecres 16 de novembre.

cartell-v-forum-educatiu-manlleu.jpg

Comparteix