INICI / Notícies

7/2/2021

El Consistori Infantil de Manlleu ja té logotip

La nova imatge representativa del Consistori Infantil fusiona dues de les més de 60 propostes elaborades pels alumnes de sisè de Primària de totes les escoles del municipi.

El Consistori Infantil de Manlleu ha estrenat el seu nou logotip, que compta amb un disseny escollit pels propis regidors infantils a partir de les propostes individuals de dues alumnes.

El logotip està format, per una banda, per un dibuix d’una cadena d’infants i cases que formen un cor i que va ser fet per la Maria Dorca, de l’escola El Carme Vedruna, i per l’altra, per la tipografia interior insipirada en les lletres del logotip proposat per Noa Panzuela, de l’escola Pompeu Fabra. A partir de l’elecció de les dues propostes, el dissenyador Oleguer Roca, de Luee Studio, va elaborar el disseny definitiu.

El logotip, un dels objectius del regidors infantils per aquest curs

El Consistori Infantil de Manlleu d’aques curs es va reunir per primer cop el passat mes d’octubre, amb la participació d’un total de 12 regidors i regidores (escollits de cada grup de 6è de Primària de totes les escoles de Manlleu) que representen els infants de la ciutat en aquest espai participatiu.

Des de la primera sessió, es va proposar als infants d’obrir un procés per crear i dissenyar un logotip que els representés, ja que fins al moment no tenien una imatge pròpia. Per fer-ho, es va obrir el procés a la resta de companys i companyes de classe i es va proposar a tots els infants que actualment cursen 6è de Primària que dibuixessin un logotip del Consistori.

Gràcies a la col·laboració dels tutors dels grups, es va fer un recull de més de 60 propostes que podeu veure al web de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu

Finalment, els regidors/es infantils van haver d’escollir el/s logotip/s  del Consistori Infantil d’entre els 13 dissenys finalistes de cada grup. Per fer-ho, van comptar amb algunes indicacions tècniques d’Oleguer Roca i posteriorment (i de forma autònoma) van debatre les preferències en petits grups, les van posar en comú en el plenari i finalment van prendre la decisió de forma consensuada.

A la darrera sessió del passat dia 21 de gener, els regidors/es infantils van poder veure el disseny definitiu i van quedar entusiasmats amb el resultat final.

CIM-color.png

Comparteix