INICI / Notícies

11/9/2023

El tractament de la diversitat d’origen a l’escola, a l'acte inaugural del nou curs acadèmic

La conferència "Com abordar la diversitat d'origen a l'escola" obrirà el nou curs escolar 2023-2024 aquest dimecres 13 de setembre i anirà a càrrec del doctor en Psicologia Social Rodrigo Prieto. La xerrada tindrà lloc a les 18h al Teatre Municipal de Manlleu i tot seguit es farà el reconeixement al personal docent jubilat el curs anterior.

Manlleu inaugurarà el nou curs escolar novament amb la conferència d'una persona experta en l'àmbit educatiu. Enguany, l'acte comptarà amb les paraules i reflexions de Rodrigo Prieto, doctor en Psicologia Social (UAB), llicenciat en Comunicació Social (USACH) i cofundador i director de continguts de l'Institut Diversitas. “Com abordar la diversitat d’origen a l’escola” serà el títol de la xerrada d'enguany, que pretendrà donar algunes eines útils a la comunitat educativa per treballar en aquest context.

 

Posteriorment, tindrà lloc un breu reconeixement al personal dels centres educatius, tant docents com personal d’administració i serveis, que es van jubilar durant el curs passat. L’acte també comptarà amb una actuació musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Manlleu.

La trobada se celebrarà aquest dimecres, 13 de setembre, a les 18:00h, al Teatre Municipal de Manlleu.

rodrigo-prieto.jpg

Comparteix