INICI / Notícies

30/11/2023

Manlleu celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb una narració de contes en llengua materna

El Dia Internacional de la Ciutat Educadora se celebra aquest dijous 30 de novembre sota el lema "La Cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora"

Manlleu es suma un any més a la commemoració a través del seu Projecte Educatiu de Ciutat (PEC Manlleu) i enguany ho farà amb una sessió de narració de contes en llengua materna per posar en valor les diverses cultures i llengües presents a la ciutat. L’activitat tindrà lloc el divendres 1 de desembre, a les 5 de la tarda, a la sala d’exposicions de Can Puget, on es podran escoltar tots els contes tant en català com en una altra llengua, entre les quals hi ha el quetxua, el twi, el romanès o l’amazic.

En paral·lel, la Piscina Municipal de Manlleu ha acollit durant el mes de novembre una exposició sobre la ciutat educadora i els jardins de Can Puget s'han guarnit amb una pancarta commemorativa, penjada al cantó de Can Patalarga.

A les escoles, un dels espais importants en qualsevol ciutat educadora, també s’han treballat els valors educatius. Els centres de Primària han fet servir aquests dies diversos jocs amb cartes amb elements oposats per parlar sobre com volen que sigui la seva ciutat i recollir propostes de millora.

dia-ciutat-educadora-educacio-cities.jpg

Comparteix