INICI / Notícies

25/1/2021

Els alumnes de sisè de Primària participen en la creació del logotip del Consistori Infantil

L’alumnat de 6è de primària de totes les escoles de Manlleu ha col·laborat en un procés participatiu per escollir la imatge del Consistori Infantil de Manlleu. Entre les més de 60 propostes presentades pels nens i nenes, en sortirà el logotip d’aquest espai de participació.

En el marc del Consistori Infantil de Manlleu, enguany dinamitzat de forma virtual, es va proposar a tots els nens i nenes de 6è de primària dels centres Manlleu que dibuixessin un logotip que representés els valors del Consistori Infantil i que en pogués esdevenir la seva imatge.

Una vegada tancat el procés de presentació de les propostes per part de l’alumnat, cada classe de 6è de primària havia de votar i escollir 1 proposta, que seria la que passaria a la fase final.

En aquesta fase, els regidors i regidores infantils van dedicar una sessió a escollir els logotips que més els van agradar dels 13 finalistes que hi havia en total. Per fer-ho, van comptar amb el suport i assessorament d’Oleguer Roca, dissenyador professional de Luee studio, que els va explicar quins eren els aspectes clau que havien de tenir en compte.

Finalment, els representants del Consistori infantil de Manlleu van triar 2 dels logotips presentats (per empat), que en breu podreu veure juntament amb la proposta professional definitiva, que serà la imatge gràfica d’aquest òrgan de participació infantil de la ciutat.

Moltes gràcies als centres educatius i als infants que es van animar a participar d’aquesta iniciativa!

Voleu veure tots els logotips presentats? Podeu fer-ho al web de Participació Ciutadana.

vedruna-manlleu-logo-consistori-infantil.png

Comparteix