INICI / Notícies

30/11/2022

Manlleu se suma a la celebració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores

Avui, dimecres 30 de novembre, se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora! A Manlleu ens hi sumem per promoure des del PEC Manlleu la creació d’unes ciutats on es respiri seguretat i benestar, on es garanteixin els drets i es creïn oportunitats per a totes i tots! L’educació és una eina clau que ens permet transmetre valors essencials per a construir espais i ciutats de pau, com la importància del respecte, la justícia social i el diàleg.

El 30 de novembre se celebra cada any el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, una commemoració que la ciutat de Manlleu no s’ha volgut perdre amb l’objectiu de posar en valor el paper que té l’educació com a eix transversal que va més enllà de les escoles i que impregna la societat amb valors de gran importància en el nostre dia a dia com la convivència, l’equitat, la inclusió o la participació.

Un any més, la plaça Fra Bernadí s'ha guarnit amb una pancarta al balcó de l’Ajuntament de Manlleu i la pista de gel també disposarà d’un anunci amb el lema de la Ciutat Educadora.

A les escoles, un dels espais importants en qualsevol ciutat educadora, també s’han treballat els valors educatius. Els centres de Primària han fet servir aquests dies diversos jocs amb cartes amb elements oposats per parlar sobre com volen que sigui la seva ciutat i recollir propostes de millora.

cartell-educating-cities-2022-web.jpg

Comparteix