INICI / Notícies

28/1/2022

L’exposició “Descobreix la ciutat educadora” porta els valors educatius al Mercat Municipal de Manlleu

L’exposició forma part de les activitats impulsades pel Projecte Educatiu de Ciutat de Manlleu amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora i es podrà visitar al Mercat Municipal de Manlleu durant un mes, del 27 de gener fins al 27 de febrer. Posteriorment la mostra seguirà un recorregut itinerant pels centres educatius de la ciutat.

L’exposició instal·lada al Mercat Municipal pretén posar en valor el paper que té l’educació a Manlleu com a eix transversal que va més enllà de les escoles i que impregna la societat amb valors com la convivència, la igualtat d’oportunitats, la inclusió, l’equitat, el progrés social i el creixement sostenible.

La mostra consta de 13 plafons amb frases i imatges presents a la campanya impulsada per l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) en el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, celebrat el 30 de novembre. A través d’aquests plafons, es visualitza la importància de l’educació en tots els àmbits i al llarg de tota la vida, amb el missatge transversal que totes i tots eduquem i ens eduquem com a persones lliures, responsables i solidàries, i que “La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere”, lema de la darrera celebració d’aquesta data.

Dur a terme aquesta exposició ens ha d’ajudar a caminar cap a un municipi lliure de segregacions i de barreres físiques i mentals; una ciutat accessible i que vincula a tota la ciutadania per a crear espais de convivència en què hi puguin interactuar persones molt diverses.

exposicio-ciutat-educadora-manlleu.jpg

Comparteix