INICI / Projectes

Quins projectes impulsem?

El PEC Manlleu ha participat i participa en la posada en marxa i seguiment de diversos projectes que pretenen fer front a alguns dels principals reptes educatius i socials de la ciutat. A continuació us presentem alguns dels projectes més destacats:

Àmbit escola

Projecte Viladomat

Aliança educativa entre l’Escola Puig-Agut i l’Escola Municipal de Música de Manlleu (EMMM).

Espai de Debat Educatiu

Espai de trobada, reflexió i aprenentatge adreçat a professionals dels centres educatius.

Mentoria universitària Prometeus

Participació en el projecte de mentoria i acompanyament nascut a Barcelona que s'adreça a alumnes que iniciaran els seus estudis universitaris.

Àmbit Ciutat Educa

Vincles per la diversitat

Sessions dinamitzades en què es fomenta la relació interpersonal entre els seus participants, tot trencant prejudicis i posant en valor la riquesa de la diversitat cultural del municipi.

Bon dia

Projecte que pretén fomentar la relació, el reconeixement i la proximitat amb la resta de persones del municipi a través de la salutació.

Xarxa Antirumors

Manlleu disposa d’un grup de persones sensibilitzades i formades en interculturalitat i com a agents antirumors.

 

Àmbit Fora escola

Educació 360 - Extraescolars

Oferta conjunta d’activitats extraescolars de les AMPA/AFA de les escoles de Manlleu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’altres entitats.

Àmbit Formació d'adults

Alfabetització Afectiva-efectiva

Alfabetització Efectiva-Afectiva és un projecte de co‐educació per a persones que s’estan alfabetitzant a Manlleu, amb la implicació de l’Escola d’Adults i on part de les hores lectives es fan fora de l’escola, en coordinació amb d’altres entitats i institucions locals.