INICI / Projectes / Xarxa Antirumors

Xarxa Antirumors de Manlleu

La Xarxa Antirumors de Manlleu és el punt de confluència entre diferents projectes que Manlleu desenvolupa des de ja fa anys.

D’una banda, l’entrada de Manlleu a la RECI, la xarxa de ciutats interculturals, i l’intercanvi d’experiències amb ciutats similars a la nostra que ha facilitat formar part d'aquesta xarxa, ens va donar l’oportunitat de conèixer diverses xarxes antirumors que ja funcionen en altres ciutats catalanes i espanyoles. A Manlleu s’ha començat a treballar aquest projecte amb joves del municipi que tenen inquietuds i ganes de millorar la convivència a Manlleu.

D’altra banda, en el marc del PEC Manlleu, s’han realitzat diverses edicions de formacions de convivència i interculturalitat que ens han permès disposar d'una sèrie de persones formades en aquest tema.

A Manlleu tenim la voluntat de teixir una xarxa antirumors potent, sumant persones joves i adultes compromeses i amb els objectius clars: que Manlleu esdevingui una ciutat intercultural compromesa amb la igualtat, el reconeixement de la diversitat i la promoció de la interacció positiva.

 

Perfil d'Instagram del col·lectiu de joves antirumors de Manlleu

 

antirumors-manlleu.jpg

xarxa-antirumors-manlleu.png