Xarxa Antirumors de Manlleu

La Xarxa Antirumors de Manlleu és el punt de confluència entre diferents projectes que Manlleu desenvolupa des de ja fa anys.

D’una banda, l’entrada de Manlleu a la RECI, la xarxa de ciutats interculturals, i l’intercanvi d’experiències amb ciutats similars a la nostra que ha facilitat formar part d'aquesta xarxa, ens va donar l’oportunitat de conèixer diverses xarxes antirumors que ja funcionen en altres ciutats catalanes i espanyoles. A Manlleu s’ha començat a treballar aquest projecte amb joves del municipi que tenen inquietuds i ganes de millorar la convivència a Manlleu.

D’altra banda, en el marc del PEC Manlleu, s’han realitzat diverses edicions de formacions de convivència i interculturalitat que ens han permès disposar d'una sèrie de persones formades en aquest tema.

A Manlleu tenim la voluntat de teixir una xarxa antirumors potent, sumant persones joves i adultes compromeses i amb els objectius clars: que Manlleu esdevingui una ciutat intercultural compromesa amb la igualtat, el reconeixement de la diversitat i la promoció de la interacció positiva.

 

Perfil d'Instagram del col·lectiu de joves antirumors de Manlleu

 

antirumors-manlleu.jpg

xarxa-antirumors-manlleu.png